Nieuw winterprogramma voor MSC Orchestra in de westelijke Middellandse Zee

MSC Cruises heeft een nieuwe reisroute in de Westelijke Middellandse Zee aangekondigd voor MSC Orchestra deze winter. Die vervangt het programma in de Rode Zee dat vorige week werd afgelast naar aanleiding van de huidige geopolitieke situatie in het Midden-Oosten.

Het schip zal nu zevendaagse reizen aanbieden van 16 december 2023 tot 19 april 2024 in de westelijke Middellandse Zee. MSC Orchestra zal op deze weekcruises Valencia in Spanje, Cagliari in Sardinië, Civitavecchia (Rome) en Livorno (Pisa en Firenze) in Italië, Marseille in Frankrijk en Palma de Mallorca op de Balearen bezoeken alvorens terug te keren naar Valencia.

Dit nieuwe programma is geïntroduceerd ter vervanging van de Rode Zee-reisroutes die geannuleerd moesten worden vanwege de nabijheid van enkele aanloophavens tot Israël en de beperkingen die van kracht zijn in sommige omliggende landen. De rederij voegt eraan toe dat de veiligheid van haar passagiers en bemanning altijd de hoogste prioriteit heeft en dat zij de situatie zal blijven volgen en indien nodig de reisroutes van het schip zal aanpassen.

MSC Orchestra biedt plaats aan 3.223 gasten en 940 bemanningsleden. Het schip beschikt over voldoende dekruimte om te ontspannen in de zon, wellness- en fitnessruimte, theater, casino, diverse bars en restaurants alsook familievoorzieningen.

Gedetailleerde informatie over de nieuwe routes is beschikbaar op www.msccruises.be en bij jouw reisagent.

© foto’s MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws