Swan Hellenic en Chopra kondigen Explore & Restore-welzijnservaring aan

Chopra, een toonaangevend bedrijf op het gebied van de integratieve gezondheidszorg kondigt een exclusief, meerjarig partnerschap aan met Swan Hellenic, de leider in luxe culturele expedities over zee. De twee plannen in 2024 zes expeditiecruises rond welzijnservaring.

Geïnspireerd door de helende eigenschappen van de zee, hebben Chopra en Swan Hellenic zich verenigd om een ​​‘Explore & Restore’-welzijnsreis te creëren. Die is samengesteld om zelfontdekking en culturele onderdompeling te bevorderen. ‘Explore & Restore’ overstijgt de traditionele grenzen van wellnesstoerisme en combineert innerlijke reizen met uitgaande verkenningen, wat resulteert in een diep verrijkende, genezende ervaring met effecten die lang na de reis aanhouden.

Het partnerschap vertegenwoordigt volgens de rederij een voortdurende toewijding aan het leveren van welzijnservaringen van wereldklasse voor Chopra en de eerste stap naar de Amerikaanse markt voor Swan Hellenic. Voor 2024 zijn vanaf heden zes Explore & Restore-welzijnsexpedities van vijf tot negen dagen te boeken. Bovendien zullen alle Swan Hellenic-schepen beschikken over een Chopra-gecertificeerde meditatie- en yogaleraar die dagelijks privé- en groepsessies aanbiedt.

“Healingprogramma’s zoals ‘Explore & Restore’ bieden individuen een unieke kans om hun welzijn te voeden en tegelijkertijd een betekenisvolle verbinding met de wereld te smeden”, aldus Dr. Deepak Chopra, wetenschappelijk hoofdadviseur van The Healing Company. “In mijn missie om één miljard mensen toegang te geven tot genezing, spelen deze geestontwakende ervaringen een cruciale rol in ons voortstuwen naar een rechtvaardigere, duurzame, vreedzame, gezonde en vreugdevolle wereld.”

“Deze lancering, in samenwerking met Chopra, betekent een gedenkwaardige mijlpaal”, aldus Andrea Zito, CEO van Swan Hellenic. “Tijdens deze transformerende reis gaan welzijn en ontdekking naadloos samen, waardoor een uniek pad ontstaat dat reizigers uitnodigt om aan een reis te beginnen waar zelfzorg en ontdekking naast elkaar bestaan. Deze samenwerking weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van authentieke luxe en intieme, afgelegen ervaringen waarbij welzijn voorop staat.”

Zes welzijnsexpedities

Tijdens de eerste ‘Explore & Restore’-expedities in 2024 kunnen gasten het rijke scala aan wellnesstradities over de hele wereld ervaren. In Noord-Amerika zijn er reizen van Panama City naar Acapulco in maart-april, van Nassau naar New York en van New York naar Halifax in mei. In Europa kan je een welnesscruise boeken van Palermo naar Athene in augustus-september, in de Caraïben van Sint-Maarten naar Barbados in oktober en in Zuidelijk Afrika van Mozambique naar Kaapstap in november 2024.

‘Explore & Restore’-expedities omvatten ayurvedische culinaire aanbiedingen, dagelijkse meditatie-, yoga- en ademwerklessen en door experts geleide workshops die zijn ontworpen om gasten hun authentieke zelf te onthullen en hun pad naar een doel te ontketenen, terwijl ze naar de meest fascinerende plekken op aarde reizen. Bovendien biedt Chopra een app-programma ‘Explore & Restore’ aan, ontworpen om reizigers te helpen hun geest en lichaam voor te bereiden, vóór, tijdens en lang na hun reis – om uiteindelijk een genezingsritueel te bevorderen dat een blijvende impact zal hebben, waar ze ook zijn. Meer info over de routes op chopra.com/explore

© foto’s Swan Hellenic

Klik hier voor meer nieuws