Holland America Line’s ‘2024 Fly & Cruise Middellandse Zee’

Holland America Line maakt het met de ‘2024 Fly & Cruise Middellandse Zee’-promotie aantrekkelijk om volgend jaar op cruisevakantie te gaan naar de Middellandse Zee. De promotie, die nog te boeken is tot en met 30 november 2023, is inclusief de vliegreis en luchthaventransfers vanaf geselecteerde luchthavens.

De ‘2024 Fly & Cruise Middellandse Zee’-aanbieding is beschikbaar voor de eerste en tweede gast in een hut aan boord van de schepen Nieuw Statendam en Oosterdam op geselecteerde economy vluchten en luchthavens wanneer geboekt via Holland America Line’s Flight Ease-programma. De geselecteerde luchthavens zijn onder andere Amsterdam, Brussel, Barcelona, Madrid, Frankfurt, Berlijn, Parijs, Londen en Kopenhagen. De ‘Fly & Cruise’ kan gecombineerd worden met Holland America Line’s ‘Have it All’-voordeelpakket, inclusief extra’s als landexcursies, drankenpakket, Wi-Fi en maaltijden in specialiteitenrestaurants.

“Een cruise op de Middellandse Zee is een perfecte combinatie van genieten van de zon, historische- en culturele bezienswaardigheden, smaakvolle keukens en prachtige landschappen. Met de ‘Fly & Cruise’-promotie ondervangen we de prijsstijgingen van de huidige vliegtarieven en wordt een cruisevakantie nog voordeliger. Gasten kunnen kiezen voor een cruise met het Pinnacle klasse-schip Nieuw Statendam of het meer intieme schip Oosterdam, beide met ruime kamers, uitgebreide keuze aan restaurants van wereldklasse en een scala aan activiteiten en entertainment aan boord,” aldus Nico Bleichrodt, vice-president international sales van Holland America Line.

Vaarroutes

De geselecteerde reizen met de Nieuw Statendam omvatten zeven cruises van 11 of 14 dagen naar o.a. Spanje, Egypte en de Griekse eilanden. De cruises hebben vertrek en retour vanuit Piraeus (Athene) of varen tussen Civitavecchia (Rome) en Athene.

Met de Oosterdam profiteer je op geselecteerde cruises van de ‘Fly & Cruise’-promotie, variërend van 7 tot 14 dagen in de Middellandse Zee, van Barcelona tot Egypte, met uitstappen in Kroatië, Frankrijk, Griekenland, Italië, Montenegro, Turkije en Tunesië. De routes van de Oosterdam varen retour vanuit Piraeus (Athene), retour vanuit Civitavecchia (Rome), tussen Triëst (Venetië) en Civitavecchia (Rome) en tussen Athene en Barcelona, Triëst en Civitavecchia.

Veel van de cruises kunnen worden uitgebreid tot Collectors’ Voyages, de ultieme mogelijkheid om Europa nog diepgaander te ontdekken. Het combineren van verschillende cruises brengt ook een prijsvoordeel met zich mee. Deze samengestelde reizen tot 28 dagen combineren niet herhalende, back-to-back cruises, waardoor gasten meer plaatsen bezoeken en meer tijd kunnen besteden aan het breder ontdekken van kunst, geschiedenis en cultuur in de talrijk bezochte bestemmingen.

Meer informatie over de routes van de geselecteerde cruises en de voorwaarden van de promotie zijn te raadplegen via www.hollandamerica.com en bij jouw reisagent.

© foto’s Holland America Line

Klik hier voor meer nieuws