Oceania vervangt Israël en Egypte op 42 cruises

Oceania Cruises, ‘s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, heeft haar mediterrane schema voor 2024 vernieuwd om aanloophavens in Israël, Egypte en Jordanië te vervangen door eeuwige favorieten en aantrekkelijke nieuwe bestemmingen. De herziene reisroutes variëren van 10 tot 58 dagen. Gedetailleerde reisroutes kunnen online worden bekeken.

“Gezien de aanhoudende geopolitieke instabiliteit in Israël hebben we het besluit genomen om de aanloophavens in Israël, Egypte en Jordanië te vervangen. We begrijpen dat deze veranderingen teleurstelling kunnen veroorzaken, maar de veiligheid en gemoedsrust van onze gasten en bemanning is altijd onze topprioriteit,” aldus Nikki Upshaw, Senior Vice President Global Sales van Oceania.

“Onze boeiende nieuwe reizen zijn zorgvuldig samengesteld om geliefde strandresorts en jetset-hotspots te combineren met oude steden vol traditie”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Doorgewinterde reizigers zullen onze strategische en doordachte herschikking van bestemmingen en reisroutes waarderen.”

Concreet gaat het om meer dan 40 routes van de Vista, Insignia, Riviera en Marina tussen april en november 2024 die worden aangepast. Behalve Israël, Egypte en Jordanië, verdwijnen ook Turkse aanlopen uit het programma. Gasten zullen op meer reizen favoriete Griekse bestemmingen als Mykonos, Santorini, Kreta en Korfoe kunnen bezoeken. Ook zullen de schepen vaker Italië, Sicilië en Malta aanlopen. Op de Adriatische Zee bezoekt Oceania onder meer Dubrovnik, Split en Rovinj in Kroatië en Kotor in Montenegro. Klik hier voor meer details over de aangepaste routes.

Met de simply MORE-waardebelofte van Oceania Cruises is ook op deze aangepaste routes vrijwel alles inbegrepen in de reisprijs: gratis retourvluchten en luchthaventransfers, gratis vintage champagnes, premium wijnen en internationale bieren tijdens lunch en diner en een tegoed voor excursies van maximaal 1.600 USD per hut (het tegoed varieert afhankelijk van de reisduur).

© foto Azamara Cruises

Klik hier voor meer nieuws