Azamara herdefinieert werken op afstand

Azamara lanceert ‘Work & Wander’, een programma dat is ontworpen voor zakelijke professionals die werk willen combineren met ontdekken. Met het snelle internet, de kantoorapparatuur en de toegewijde IT-ondersteuning van Starlink beschikken gasten over alles wat ze nodig hebben om aan boord te werken. Met verlengde bestemmingsdagen, inclusief late afvaarten en overnachtingen, is er voldoende tijd om de wereld rond te reizen.

“We zijn verheugd om ons ‘Work & Wander’-pakket te introduceren waarmee professionals de kans krijgen hun werk mee te nemen als ze uitvaren.” zegt Carol Cabezas, president van Azamara. “Onze gasten beschouwen onze schepen al als een thuis weg van huis en nu kunnen die ook hun drijvende kantoor zijn, dat hen naar enkele van de meest boeiende bestemmingen over de hele wereld brengt.”

Met dit pakket inclusief high-speed internet van Starlink en toegang tot kantoorapparatuur zoals monitoren, muizen, toetsenborden en adapters kunnen gasten verbonden blijven met collega’s, virtuele vergaderingen bijwonen en hun professionele verplichtingen op zee nakomen. Azamara’s Guest Relations Desk is slechts een bezoek verwijderd om te helpen met alles, van printbehoeften tot technische vragen, en zorgt voor een soepele werkervaring op afstand.

Azamara biedt ook Extended Destination Days aan met tien of meer uur in de haven, zodat gasten werk en meeslepende reiservaringen kunnen combineren, of ze nu de natuurlijke bezienswaardigheden van Madeira verkennen of genieten van een nacht in het Opera House in Sydney. Gelijkgestemde professionals kunnen met elkaar in contact komen via exclusieve bijeenkomsten, waardoor waardevolle netwerkmogelijkheden ontstaan. Meer info op https://www.azamara.com/work-and-wander.

© foto Azamara

Klik hier voor meer nieuws