MSC Cruises breidt het entertainmentprogramma voor kinderen en tieners uit

MSC Cruises heeft een nieuw en uitgebreid ‘Teen and Young’-programma onthuld voor haar gehele vloot, vergezeld van een nieuwe originele tiener-videoclip gewijd aan Ocean Cay MSC Marine Reserve. Die vertelt over een cruisevakantie naar het particuliere eiland van een groep jonge gasten die verdeeld zijn door hun verschillende interesses tussen VR, sport, hiphop dansen en onbeantwoorde liefde. Ocean Cay op de Bahama’s verenigt hen en herinnert hen eraan hoe geweldig het leven is, vooral op vakantie.

Vanaf 15 november 2023 zal de Young and Teens Club aan boord van alle schepen van MSC Cruises ruimere openingstijden hebben en acht uur per dag live entertainment bieden. Overdag kunnen gasten van 12-17 jaar genieten van hun speciale faciliteiten vol met de nieuwste consoles, games en VR-technologie. De jonge cruisers kunnen ook een scala aan georganiseerde activiteiten verwachten, waaronder sport, geavanceerde amusementsopties, leuke entertainmentmogelijkheden in het aquapark en een diner dat exclusief voor jonge gasten en tieners wordt georganiseerd. Elke avond wordt er een andere prime-time spelshow voor tieners aangeboden, gevolgd door een tienerdisco, zodat er tijdens de cruise eindeloos vermaak is.

Na het succes van twee originele webseries, ‘Kelly & Kloe aan boord’ en ‘Cabin 12006’, introduceert MSC Cruises nu voor het eerst een originele tienermuziekvideo, opgedragen aan haar privé-eiland in de Bahama’s, Ocean Cay MSC Marine Reserve. ‘Ocean Cay: A cabin 12006 story’ is vanaf deze week te zien op YouTube. In de video speelt social media superster Merrick Hanna, die in totaal 47 miljoen volgers heeft samen met de Amerikaanse bijrollen Sophie Santella en Ralphy Perdomo en de Italiaanse webster Sespo.

Het originele lied met de titel ‘Ocean Cay’, geschreven en geproduceerd door multi-platina muziekproducer Riccardo Scire, zal toegankelijk zijn op alle digitale platforms van MSC Cruises, waaronder Instagram en TikTok, zodat jonge gasten en tieners het kunnen gebruiken om hun eigen sociale inhoud te creëren terwijl ze op vakantie zijn. Bekijk hier de video.

“Jongerentrends volgen”

Matteo Mancini, Senior Manager Youth Entertainment MSC Cruises: “Het steeds toenemende aantal jonge gasten en tieners aan boord van onze schepen leidt ertoe dat we de trends volgen waar zij het meest van houden. MSC Cruises biedt hen een onvergetelijke 360-graden vakantie die thuis begint met onze originele entertainment-content op het web en social media, aan boord wordt verdergezet met onze activiteiten georganiseerd door onze Young & Teens Club en na de cruise doorloopt dankzij de tieners zelf die onze digitale makers en ambassadeurs worden.”

Mancini gaat verder “Als mensen ons vragen waarom MSC Cruises door de jaren heen internationaal is uitgeroepen tot ‘Beste cruisemaatschappij voor gezinnen’, is het antwoord simpel: we luisteren naar onze jonge gasten en bouwen aan hun loyaliteit. Het originele entertainment van MSC Cruises, geproduceerd door onze jeugddivisie, overschreed 11,9 miljoen webhits, 64 miljoen impressies en meer dan 4 miljoen interacties tussen jonge gasten en tieners via de officiële hashtags #mscteens #cabin12006.”

Steve Leatham, Head of Entertainment MSC Cruises: “We zijn zeer goed op de hoogte van de trends en eisen van het jonge en tienerpubliek, onze meest avontuurlijke gasten. We investeren actief in toonaangevende hard- en software om hen te vermaken, te prikkelen en te betrekken op manieren die zij zich alleen maar kunnen voorstellen. We zijn ons er ook van bewust dat sterke online ambassadeur-content een manier is om de vakantiebeleving te laten beginnen vóór aankomst en lang daarna voort te zetten voor onze meest fanatieke gebruikers van sociale media.”

© foto’s MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws