Seabourn kondigt wereldcruise 2026 ‘Ring of Fire: Hidden Gems’ van 129 dagen aan

Seabourn nodigt gasten uit om een wereld van ultraluxe, comfort en betoverende ontdekkingstochten te betreden met haar ‘2026 World Cruise – Ring of Fire: Hidden Gems’. De 129-daagse reis op Seabourn Sojourn zal 63 buitengewone bestemmingen en havens in 14 landen aandoen met veel nieuwe voorzieningen en voordelen bieden om de gastervaring naar een hoger niveau te tillen. De wereldcruise 2026 is nu te koop en de volledige route is beschikbaar op de website van Seabourn.

Seabourn Sojourn vertrekt op 6 januari 2026 uit Los Angeles en zal 28.000 zeemijl afleggen, waarbij de internationale datumgrens en de evenaar niet één, maar twee keer worden overschreden. De reis zal de vulkanische eilanden en atollen van de Stille Zuidzee verkennen, rond de wilde kusten van Australië varen en door de verleidelijke eilanden van Japan slingeren aan de vooravond van het lentebloesemseizoen voordat ze de Noordelijke Stille Oceaan oversteekt naar Glacier Bay National Park om daar de zomer in Alaska in te luiden. De cruise omvat vijf maiden calls en een combinatie van populaire havens, kosmopolitische steden en kleinere verborgen juweeltjes. Gasten zullen genieten van zeven overnachtingen en tot laat in de avond blijven hangen in zeven havens, wat hen voldoende mogelijkheden biedt om deze fascinerende bestemmingen diepgaand te verkennen.

“Onze wereldcruise 2026 is een mozaïek van momenten, ontworpen om gasten de verborgen juweeltjes van de Ring of Fire te laten ontdekken terwijl ze genieten van het comfort en de kenmerkende, ultraluxe voorzieningen van Seabourn. Of ze nu kiezen om de volledige reis te varen of op een van onze kortere segmenten mee te reizen, onze gasten zullen een wereld van verborgen juweeltjes ontdekken die maar heel weinig mensen ooit hebben meegemaakt”, aldus Natalya Leahy, president van Seabourn.

Extra voordelen voor wereldreizigers

De wereldcruise 2026 omvat extra voordelen en voorzieningen voor gasten die de volledige 129-daagse reis boeken. Ze genieten onder meer van private diners en proeverijmenu’s, premium internetpakketten met Starlink-technologie, een pakket voor medische diensten, een verlengd hotelverblijf van twee nachten vóór de cruise en een verhoging van het boordkrediet met 30 procent tot maximaal 10.000 USD per suite.

Daarnaast investeerde de rederij in hoogwaardige, exclusieve World Cruise Events om unieke en onvergetelijke ervaringen op geselecteerde bestemmingen te bieden. Die zijn alleen beschikbaar voor gasten die de volledige wereldcruise boeken. Ze omvatten een Gala Bon Voyage-diner in Los Angeles de avond vóór de inscheping, een privé Māori-welkomst en optreden in Aukland, een exclusief diner met regionale gerechten, wijnen en lokaal entertainment in de Royal Botanic Gardens in Melbourne en een elegant diner met traditionele en moderne Japanse gerechten en dranken, inclusief wijnen en sakes in Kanazawa.

Een greep uit de hoogtepunten

Tussen Los Angeles en Sydney genieten gasten op ‘Pearls of the South Pacific’ van een perfecte start terwijl ze door het adembenemende vulkanische landschap van Hawaï en Frans-Polynesië varen, voordat ze diep in een schat van acht Nieuw-Zeelandse havens duiken. De reizigers mogen zich verwachten aan langere verblijven in Honolulu, Bora Bora en Tahiti. Ze overnachten in Auckland en bezoeken het Fiordland National Park. Tijdens dit segment overschrijdt het schip de internationale datumgrens en de evenaar. Uitgelichte bestemmingen zijn onder meer Vitu Levu op Fiji en Mystery Island in Vanuatu.

Op ‘Coral Coast: Circumnavigation & Sapphire Seas’ verkent Seabourn Sojourn de ruige schoonheid van de vele verborgen juweeltjes van Australië. Gasten hebben het voorrecht om 14 havens te verkennen met overnachtingen in Sydney en Melbourne en langere verblijven in Hobart, Broome, Lombok en Bali voordat ze langs de Kimberley Coast varen. Blikvangers zijn verder Robe aan de Limestone Coast van Zuid-Australië en Broome in West-Australië als toegangspoort tot de Kimberley.

‘Isle of Jade and Beyond: Hong Kong to Tokyo (Yokohama)’ combineert de drukke straten van Hongkong, Busan en Tokyo met de rustige schoonheid van verborgen Japanse havens zoals Ishigaki, Miyako en Aomori. De betoverende omvaart biedt schilderachtige cruises over de historische Japanse Binnenzee en de Straat van Kanmon. Op het vaarschema staan verder Hualien in Taiwan, bekend als de toegangspoort tot de adembenemende Taroko-kloof alsook de voor Seabourn nieuwe Japanse havens Akita en Miyako met hun warmwaterbronnen en samoeraidistricten.

‘Golden Gardens & Glaciers: Tokyo to Vancouver’ transporteert de gasten van de Gouden Week-vieringen in Japan tot de ontluikende seizoensenergie van Alaska’s Last Frontier. Hoogtepunten zijn Kushiro op Hokkaido met haar bijzondere vogels en Sitka, de enige Inside Passage-gemeenschap die aan de Stille Oceaan grenst en de westkust van Baranof Island omhelst in de schaduw van de indrukwekkende Mount Edgecumbe.

© foto’s Seabourn

Klik hier voor meer nieuws