Torensuite op Disney Wish

Disney Cruise Line lanceert op de Disney Wish die volgende zomer in de vaart komt de Wish Tower Suite. De penthouse suite met een oppervlakte van 182 m² bevindt zich in een schoorsteen aan boord van het schip. Het concept van een nep-schoorsteen is niet nieuw. Op oude liners – waaronder de Titanic – gebeurde het wel vaker dat het schip werd uitgerust met een valse schoorsteen. Dat gebeurde om esthetische redenen of ventilatiedoeleinden, maar ook omdat sommige trans-Atlantische reizigers ervan uitgingen dat het aantal schoorstenen in verhouding stond tot de veiligheid en de snelheid van het schip.

De topsuite aan boord van de Disney Wish strekt zich uit over twee dekken en biedt een ongeëvenaard uitzicht op de zee. Ze kan acht gasten accommoderen en omvat twee grote slaapkamers, een kinderkamer en een bibliotheek die kan worden omgebouwd tot een extra slaapkamer, vier en een halve badkamers, een open eetkamer, een grote inloopkast en een bar. Bovendien zal deze luxesuite illustraties, iconografieën en materialen bevatten uit de Disney-animatiefilm Moana (Vaiana in het Nederlands). Creatieve ornamenten en kunstwerken bevatten verfijnde knipogen naar de personages en locaties uit de film. Blikvanger wordt een handgemaakte porseleinen sculptuur die tot leven komt op een manier waarop alleen Disney dat kan.

Uiteraard mogen gasten zich tijdens hun verblijf in de Wish Tower Suite verwachten aan een koninklijke behandeling door het conciërgeteam, een uitgebreid gamma aan diensten en dagelijkse lekkernijen. De suite beschikt zelfs over een eigen lift. Disney Wish is in aanbouw op de Meyer Werft in Duitsland. Disney heeft er drie zusterschepen besteld die de volgende jaren de vloot vervoegen. De schepen zullen 341 meter lang zijn en plaats bieden aan 2.500 passagiers. 

© renderings Disney Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws