Regent kondigt Voyage Collection 2023-2024 aan

Regent Seven Seas Cruises heeft haar 2023-2024 Voyage Collection geopend met bijzondere aanloophavens en meeslepende culturele ervaringen op iconische bestemmingen over de hele wereld. De verzameling omvat 139 nieuwe afvaarten met routes door Afrika en Arabië, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, de Stille Zuidzee, Canada en New England, het Caraïbisch gebied en het Panamakanaal, de Middellandse Zee, Noord-Europa en Zuid-Amerika, evenals oceaanovertochten en vier Grand Voyages.

De afvaarten variëren van 7 nachten tot de onlangs aangekondigde 2024 World Cruise van 132 nachten en bieden meer dan 129 overnachtingen aan op onvergetelijke bestemmingen zoals St. Petersburg, Kyoto, Singapore, Lissabon en Bordeaux. De 2023-2024 Voyage Collection omvat ook 15 nieuwe aanloophavens, waaronder Vanuatu’s Mystery Island, het majestueuze eiland Syros in Griekenland, de betoverende en ongetemde Lofoten-eilanden in Noorwegen en het charmant kleurrijke Puerto Banus in Spanje.

Het Grand Voyages-programma omvat de Grand Arctic Adventure, een cruise van 78 nachten van New York naar Barcelona; Grand European Sojourn, een reis van 62 nachten van Stockholm naar Athene; Circle South America, een rondreis van 67 nachten vanuit Miami en de Grand Asia-Pacific Journey, een adembenemende cruise van 59 nachten van Sydney  naar Tokio.

“We zijn verheugd om onze zeer speciale Voyage Collection voor 2023-2024 uit te brengen, die zorgvuldig is gemaakt voor onze gasten, van wie we weten dat ze een passie hebben voor het ontdekken van de wereld in de ultieme luxe waar Regent Seven Seas Cruises bekend om staat. We hopen dat dit nieuwe seizoen met diverse en inspirerende locaties reizigers in staat stelt om herinneringen en ervaringen te creëren die een leven lang meegaan”, aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “We hebben onlangs onze World Cruise 2024 gelanceerd, die voor het derde jaar op rij een record op de openingsdag wist te breken en binnen drie uur na de lancering uitverkocht was. Dit fenomenale resultaat bevestigt hoe sterk de opgekropte vraag naar langere luxereizen is. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe Voyage Collection ook goed zal worden ontvangen”, vervolgt Montague.

Naast all-suite, all-balcony accommodaties en gratis onbeperkte excursies aan wal in elke aanloophaven, zijn de reistarieven ook inclusief gastronomische gerechten in een reeks specialiteitenrestaurants en al-fresco eetgelegenheden, wijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte internettoegang, gratis valet laundry, fooien en een hotelarrangement van één nacht, pre-cruise voor gasten die verblijven in suites op Conciërge-niveau en hoger. Bovendien bieden meer dan 25 cruises aan boord van Seven Seas Explorer, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator gasten een gratis pre- of post-cruise landprogramma, waaronder nieuwe 4-nachten programma’s op geselecteerde afvaarten. Doorblader de 2023-2024 Voyage Collection-brochure.

© foto Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws