Azamara vaart opnieuw uit

Na een testcruise met onder meer de top van de rederij en de internationale vertegenwoordigers heeft Azamara Quest afgelopen zondag in Griekenland haar eerste betalende klanten opnieuw aan boord ontvangen. De volgende maanden neemt de boetiekrederij geleidelijk alle schepen terug in de vaart.

De eerste passagiers werden in Piraeus persoonlijk verwelkomd door Azamara’s president Carol Cabezas. “Sinds we voor het laatst hebben gevaren, is reizen veranderd en gegroeid. De steden voelen veel schoner aan en doen meer moeite om alles hygiënisch en veilig te houden. Om de gezondheid en veiligheid aan boord te garanderen, hebben we het Explore Well at Sea-programma ontwikkeld dat vaccinatievereisten, medische reinigingsprocedures en een nieuwe filtratie omvat die 100 procent frisse, gezuiverde lucht biedt. Met zoveel te vieren en te ontdekken, beginnen we aan een heel spannend nieuw hoofdstuk.”

De Azamara Quest vaart dit najaar vanuit Athene, Rome en Venetië en krijgt daarbij over enkele weken het gezelschap van de Azamara Journey. Dat schip verzorgt deze winter cruises in de Canarische Eilanden. In de loop van de winter komt ook de Azamara Pursuit opnieuw in de vaart in Zuid-Afrika. Vanaf 2 mei 2022 is de volledige vloot operationeel wanneer het vierde schip Azamara Onward officieel voor de rederij begint te varen. 

© foto Azamara

Klik hier voor meer nieuws