NCL breidt Miami-afvaarten uit met Norwegian Joy

Norwegian Joy zal vanaf december terug cruises aanbieden vanuit Miami naar de Caraïben. Het wordt het vierde schip van de maatschappij dat na de coronapandemie weer de cruisehoofdstad van de wereld als vertrekhaven krijgt. De comeback van Norwegian Joy in Miami omvat tot april 2022 een reeks van zevendaagse rondreizen naar Roatán in Honduras, Costa Maya en Cozumel in Mexico en Harvest Caye, de particuliere resortbestemming van de rederij in Belize. De reisroute van een week is beschikbaar tot 23 april 2022.

Daarnaast stelt het schip tijdens de eindejaarsperiode een elfdaagse cruise voor. Die vertrekt op 23 december in Miami en omvat aanlopen in Willemstad (Curaçao), Oranjestad (Aruba), Castries (St. Lucia), St. John’s (Antigua), St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden) en Puerto Plata (Dominicaanse Republiek) waar de gasten nieuwjaarsdag vieren.

“Het momentum van onze Great Cruise Comeback zet zich voort terwijl Norwegian Joy de reizen hervat vanuit onze geliefde geboorteplaats Miami om zich bij onze andere schepen te voegen die vanaf onze gloednieuwe terminal varen om onvergetelijke gastervaringen te blijven bieden”, aldus Harry Sommer, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line. “Met de lancering van ons negende schip hebben we nu meer dan tweederde van onze vloot in gebruik.”

Vanaf december zal PortMiami de thuisbasis zijn van vier NCL-schepen, waaronder Norwegian Joy, Norwegian Encore, Norwegian Getaway en Norwegian Pearl. Norwegian Encore, het nieuwste en meest innovatieve schip van het bedrijf, zal van 12 december 2021 tot 10 april 2022 een reeks van zevendaagse reizen aanbieden naar Puerto Plata op de Dominicaanse republiek, St. Thomas op de Amerikaanse Maagdeneilanden, Tortola op de Britse Maagdeneilanden en Great Stirrup Cay, het privé-eiland van NCL in de Bahama’s. Ook Norwegian Getaway vaart van 22 december 2021 tot eind februari 2022 door de oostelijke Caraïben met een selectie van vijf- en negendaagse reizen. Norwegian Pearl maakt haar herstartdebuut op 23 december 2021 met een 11-daagse rondreis door het Panamakanaal vanuit de Magic City met tussenstops in Cartagena (Colombia), Panamakanaal/Gatun-meer en Colón (Panama), Puerto Limón (Costa Rica), Roatán (Honduras), het particuliere eiland Harvest Caye (Belize) en Costa Maya (Mexico).

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws