Silversea onthult alle publieke ruimtes op Silver Nova

Silversea Cruises heeft alle details onthuld over de openbare ruimtes aan boord van haar nieuwe schip Silver Nova, waaronder het grootste aanbod aan bars, lounges en restaurants van alle ultra-luxe cruiseschepen. Silver Nova is niet alleen een van de meest milieubewuste schepen ooit gebouwd, maar biedt gasten ook een nieuwe interpretatie van Silversea’s unieke kijk op luxe als een van ‘s werelds ruimste schepen. Bekijk de renderings van de publieke ruimtes.

De Silver Nova met 728 gasten zal bij haar lancering in augustus 2023 tien bars en lounges, acht verschillende restaurants en een scala aan openbare locaties herbergen. Het schip krijgt een nieuwe ontwerpbenadering waarbij gasten zullen profiteren van een asymmetrisch ontwerp, evenals een horizontale lay-out, die het gevoel van ruimte zal versterken en zorgt voor een natuurlijke stroom tussen locaties over de volledige dekken.

“Naast haar baanbrekende duurzaamheidsreferenties, zal Silver Nova een nieuwe luxe-ervaring voor onze gasten omvatten, door een toonaangevende verscheidenheid aan bars, lounges en restaurants aan te bieden met een geheel nieuwe ontwerpbenadering voor Silversea”, aldus Barbara Muckermann, President en CEO, Silversea Cruises. “Silver Nova vertegenwoordigt een mijlpaal in onze strategie om het perfecte schip te bouwen voor elke reisroute, waarbij haar scala aan locaties de gastervaring naar een nieuw niveau tilt. Ze zal grenzen verleggen in ultra-luxe reizen, het sociale aspect van cruisen verrijken tot ongekende niveaus en het sterke gemeenschapsgevoel bevorderen dat de kern vormt van het leven aan boord van elk Silversea-schip. Haar openheid voor de bestemmingen die ze bezoekt, biedt gasten een nieuwe manier om contact te maken met de wereld.”

Ongeëvenaarde reeks publieke ruimtes

Naast het integreren van de vertrouwde Silversea-locaties met verbeterde ontwerpen, zal Silver Nova geheel nieuwe openbare ruimtes introduceren, voornamelijk gepositioneerd op dekken drie, vier en vijf, evenals buiten op dek tien.

Dolce Vita zal het hart van Silver Nova vertegenwoordigen. De lounge vormt de hele dag een elegante setting voor ontspannende drankjes en verrijkende activiteiten en verandert ’s avonds  in een verfijnde pianobar. Centraal in de ruimte komt een speciale bar te staan.

De twee verdiepingen tellende Venetian Lounge van Silver Nova heeft een capaciteit van 370 gasten. De zone wordt de thuisbasis van Silver Nova’s verrijkings- en amusementsaanbod met live theater- en muziekoptredens, filmvertoningen en evenementen evenals informatieve lezingen en seminars. De locatie zal state-of-the-art audiovisuele technologie bevatten, waaronder een groot HD-scherm.

The Shelter, een gloednieuwe locatie voor Silversea, wordt een verfijnde bar die alleen ‘s avonds toegankelijk is en plaats biedt aan slechts 32 gasten in een chique setting. Gelegen naast Atlantide en S.A.L.T. Kitchen op dek drie, zal de Shelter gasten verwelkomen voor een aperitief voor het diner en cocktails na het diner.

De Connoisseur’s Corner voor premium sigaren en likeuren krijgt een nieuwe lay-out. De Observation Lounge met kamerhoge ramen biedt gasten een panoramisch uitzicht van 270 graden over de bestemming. Ze zal tevens de bibliotheek huisvesten. Ook de Panorama Lounge op het achterdek breidt uit en krijgt een nieuwe lay-out en kleurenpalet. S.A.L.T Bar verhuist naar een premium positie. De testkeuken S.A.L.T Lab wordt ruimer en kan 28 gasten ontvangen. De Otium Spa zal een binnenzwembad, spa met acht behandelkamers en een rustige ontspanningsruimte, sportschool en schoonheidssalon omvatten.

Acht verbeterde restaurants

Silver Nova biedt gasten de keuze uit acht karakteristieke restaurants met een ongeëvenaarde variëteit aan hoogwaardige gerechten. Dekken drie, vier en vijf bieden plaats aan de overdekte restaurants van Silver Nova: La Terrazza, Atlantide, S.A.L.T. Kitchen, La Dame, Silver Note en Kaiseki, terwijl de Marquee op dek tien plaats zal bieden aan haar twee buiteneetgelegenheden, Spaccanapoli en de Grill.

Naast acht restaurants verwelkomt Silver Nova gasten in het bruisende Arts Café. De extra openbare ruimtes van Silver Nova omvatten een atrium met drie verdiepingen, een casino en een boetiek over twee dekken evenals twee buitenbars, de Pool Bar en de Dusk Bar.

© renderings Silversea

Klik hier voor meer nieuws