Holland America Line geeft je mediterrane vleugels

Nu het vliegen een stuk duurder is geworden, pakt Holland America Line uit met een aantrekkelijke promotie voor het mediterrane cruiseseizoen 2023 dat loopt van april tot november. Op 35 afvaarten stelt de premium cruisemaatschappij een fly & cruise-formule voor. Wie langer wil genieten, kan bovendien opeenvolgende cruises aan elkaar koppelen.

Een cruisevakantie op de Middellandse Zee staat voor genieten van de zon, mooie vergezichten, interessante reisbestemmingen en heerlijke gastronomie. Duurdere vliegtickets hoeven volgens Holland America Line geen spelbreker te zijn om dit te kunnen beleven. Wie voor 28 februari 2023 via de rederij een cruisevakantie op de Middellandse Zee boekt, profiteert via de ‘Fly & Cruise-aanbieding’  met tot 500 euro voordeel op de vliegtickets, wanneer cruise en vluchten samen worden geboekt. Hierbij zijn ook de luchthaventransfers gratis. 

In het aanbod zit bijvoorbeeld de cruise van zeven nachten ‘Mediterrane Rivièra’ met vertrek op 24 april. Vanuit Rome wordt koers gezet naar Napels (Vesuvius, Pompeï) en Palermo. Na een volle dag in Tunis geeft een zeedag de kans om maximaal van het schip en de faciliteiten te genieten en zich klaar te maken voor het bezoek aan Livorno, de scheve toren van Pisa of Firenze, een van de meest unieke cultuursteden van Europa.  Het erg attractief geworden Marseille zorgt voor de ultieme verrassing, de dag voor het einde van de cruise in Barcelona.

‘Heilig Land en Oude Koninkrijken’, een cruise van 12 nachten vertrekt op 11 juni in Triëst nabij Venetië. Deze haven is ideaal gepositioneerd om via de Adriatische Zee oostwaarts te varen tot Haifa, de uitvalsbasis voor Jeruzalem of Bethlehem, de belangrijke pelgrimsplaats voor joden, christenen en moslims. Het is alsof elke dag een bladzijde van het geschiedenisboek wordt omgedraaid. Van de Griekse oudheid met historische plaatsen als Athene en Olympia tot de sites uit de mythologie met Koning Minos in Kreta, Zeus in Rhodos of Aphrodite in Cyprus.

De weekcruise ‘Griekse Betovering’ met vertrek op 23 juni biedt het beste van de Oostelijke Middellandse Zee tussen Triëst en Piraeus (Athene). Op het vaarschema staan de Kroatische kust met Split en het charmante Korcula en twee toppers van Griekse eilanden, Santorini en Rhodos. In de Turkse badplaats Kusadasi kunnen de gasten van het strand genieten, shoppen of een bezoek brengen aan de Unesco-site van Efeze.

De Mediterrane routes zijn vaak uniek. In het aanbod zijn namelijk verschillende combinaties mogelijk, zodat gasten niet alleen kunnen genieten van een extra lange vakantie, maar ook veel kunnen ontdekken in de Middellandse Zee. Klik hier voor de cruises die in aanmerking komen voor de Fly & Cruise-aanbieding. Die omvat 500 euro per persoon op de vliegtickets. Indien de vlucht duurder is dan 500 euro, past de klant het verschil bij.

© foto’s Holland America Line

Klik hier voor meer nieuws