MSC World Cruise 2025: 116 nachten, 5 continenten en 50 bestemmingen in 21 landen

MSC Cruises kondigt aan dat haar MSC World Cruise 2025 vanaf nu kan gereserveerd worden via haar boekingsplatformen. De wereldreis start op 5 januari 2025 in Genua, op 6 januari in Marseille en op 7 januari in Barcelona. MSC Magnifica bezoekt op deze 116-nachten durende reis 50 spectaculaire bestemmingen in 21 landen over de verste uithoeken van het water naar 5 continenten.

De wereldcruise 2025 begint met een grote mediterrane rondreis. MSC Magnifica vaart via Casablanca en Kaapverdië daarna naar Zuid-Amerika met bezoeken aan onder meer Rio, Buenos Aires, de Falklandeilanden, Argentinië, de besneeuwde bergen van Ushuaia en Chili’s Valparaíso. De cruise rond de wereld vaart vervolgens naar de Stille Oceaan via het zonovergoten Tahiti, Frans-Polynesië en de Cookeilanden. Daarna gaat het naar de gevierde kustlijnen van Nieuw-Zeeland en Australië. Op de cruise zullen de klanten de ongerepte schoonheid van Bali, de drukte van Singapore, de authenticiteit van Maleisië, de perfectie van Phuket en de kosmopolitische openheid van Colombo kunnen ontdekken. Daarna zet het schip koers terug naar Europa via een Arabische escapade door de Rode Zee en het Suezkanaal om de oude tempels en schatten van Jordanië en Egypte te ontdekken. Zie kaart en overzicht.

De World Cruise laat de passagiers haven na haven kennismaken met smaken en tradities, culturen en gemeenschappen, om hen volledig onder te dompelen in de meest authentieke ervaringen. Uitgebreide verblijven, zeven verschillende overnachtingsplaatsen en op maat gemaakte excursies zorgen ervoor dat deze cruise een onvergetelijke ervaring wordt.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises: “De MSC World Cruises zijn iconisch in de cruisewereld en heel erg in trek bij zowel ervaren als nieuwe cruisereizigers. Het programma van MSC World Cruise 2025 staat garant voor een ongelofelijk avontuur vol spanning en emotie. De faciliteiten aan boord van MSC Magnifica zorgen daarenboven voor een onvergetelijke wereldreis in alle comfort.”

Passagiers kunnen kiezen voor een volledige route van 116 nachten of deelnemen aan een korter segment voor een reis op maat. De rederij noemt de MSC Magnifica de ideale manier om de wereld rond te cruisen. “Met haar perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap, elegant design en ontspannen raffinement maakt MSC Magnifica de belofte waar om van deze reis een uitzonderlijk levensavontuur te maken. Aan boord van MSC Magnifica vinden gasten onder meer 5 gastronomische restaurants, 12 bars, een gelauwerde spa en een buitenzwembad.”

Vijftien excursies aan wal maken onderdeel uit van het pakket en de mogelijkheid wordt eveneens geboden om vooraf of tijdens de cruise extra uitstappen te boeken. Het tarief omvat ook een Dine & Drink-pakket en 30 procent korting op waspakketten. Leden van de MSC Voyagers Club profiteren daarnaast van 5 procent korting en driedubbele lidmaatschapspunten voor de geselecteerde beleving op het moment van boeken.

Bekijk de online-brochure van de World Cruise 2025

© foto’s MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws