Regent Seven Seas Cruises werkt samen met de Global Hotel Alliance

Regent Seven Seas sluit zich als eerste cruisemaatschappij aan bij de Global Hotel Alliance en haar loyaliteitsprogramma GHA Discovery. Global Hotel Alliance is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige hotelmerken in de wereld. Volgens Regent bespaart het partnerschap geld voor luxe-ervaringen aan land en op zee.

Het is de eerste keer dat een cruisemaatschappij zich aansluit bij GHA waardoor twee toonaangevende merken in het luxesegment van de reisbranche de krachten bundelen. Leden van GHA Discovery, die kunnen verblijven in 800 hotels, resorts en paleizen van 40 hotelmerken in 100 landen, worden beloond met de innovatieve Discovery Dollars (D$1 staat gelijk aan US$1).

Dankzij dit exclusieve partnerschap kunnen de 24 miljoen deelnemers aan het programma nu ook Discovery Dollars sparen wanneer zij een reis bij Regent boeken. De Discovery Dollars kunnen zij bij elk GHA-hotel of resort inwisselen voor een Experience. Leden die een Regent-cruise boeken, bereiken zo extra snel de GHA Discovery Titanium-status, wat hen een aantal voordelen bij GHA hotels en resorts in de hele wereld oplevert. Ook worden GHA-leden bij aankomst aan boord van het cruiseschip van Regent speciaal welkom geheten met champagne en chocolade.

“Wij zijn blij met de samenwerking met GHA. Nog meer bevlogen reizigers uit de hele wereld zullen kennismaken met de ongekende luxe van Regent Seven Seas Cruises,” vertelt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Wij zijn ervan overtuigd dat het all-inclusive pakket met overweldigende ervaringen op een scala aan bestemmingen, de luxueus ingerichte suites, de chique restaurants en de eersteklas service van Regent de miljoenen leden van GHA Discovery zal bekoren. Of ze nu aan land of op zee verblijven, alleen het allerbeste is goed genoeg.”   

“Regent Seven Seas Cruises, de wereldwijd toonaangevende rederij voor luxecruises naar indrukwekkende plekken rond de wereld, en GHA Discovery die als geen ander ‘s werelds luxe hotelmerken met elkaar verbindt, waaronder enkele van de allerbeste hotels op dezelfde bestemmingen, vormen de perfecte match,” zegt Chris Hartley, CEO van GHA. “Met dit strategische partnerschap vergroten wij ons bereik en kunnen we onze klanten meer keuze en voordelen bieden. Voor GHA zal dit leiden tot een grote groei van het aantal leden en dat zal zich weer vertalen in meer inkomsten voor onze hotelmerken.”

Voordelen van de samenwerking

GHA Discovery-leden die een cruise met Regent boeken, ontvangen D$750 tot D$2.500 per cruiseboeking, te besteden binnen de 12 maanden bij een GHA-hotel of resort waar ook ter wereld. Dit resulteert in een snellere upgrade naar de GHA Discovery Titanium-status met voordelen zoals kamer upgrades, speciale voorzieningen, vroeger inchecken en later uitchecken bij GHA hotels en resorts. Ter gelegenheid van deze samenwerking met Regent wordt het aantal punten dat GHA Discovery-leden sparen, verdrievoudigd tot maximaal D$7.500, in te wisselen bij alle deelnemende GHA hotels en resorts. Het aanbod is geldig voor cruises met als uiterste vertrekdatum 31 december 2023, mits geboekt vóór 1 oktober 2023.

“Het partnerschap met Regent Seven Seas Cruises sluit aan bij onze strategie om ons te focussen op samenwerkingen waarmee wij onze positie als ‘s werelds grootste alliantie van zelfstandige hotelmerken met een innovatief loyaliteitsprogramma verstevigen. Het is een goede aanzet tot meer groei in 2023 en de jaren erna. Wij willen immers ons reis-ecosysteem uitbreiden met gelijkgestemde partners die eenzelfde doel nastreven,” aldus Chris Hartley.

Andrea DeMarco ziet dit exclusieve partnerschap als een win-winsituatie. “De leden van GHA sparen wanneer zij een cruise met Regent maken en bestaande gasten van Regent die zich als GHA-lid aanmelden, kunnen gebruikmaken van de vele voordelen van het GHA Discovery-loyaliteitsprogramma. Ons nieuwste schip Seven Seas Grandeur wordt later dit jaar in de vaart genomen. Dit partnerschap komt dan ook op het juiste moment. Gasten hebben meer mogelijkheden dan ooit om herinneringen voor het leven te maken aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet.”

© foto’s Regent Seven Seas Cruises – GHA

Klik hier voor meer nieuws