Chris Ganseman (Footprints) gaat met pensioen

Chris Ganseman (Footprints Luxury Cruises) zet vanavond, 3 augustus, een punt achter een lange carrière in het toerisme. Meer dan 30 jaar was ze een vertrouwd gezicht in de reisindustrie en de jongste twee decennia vooral in de cruisewereld. Ze stond achter haar product en was een voorbeeld voor veel collega’s. Vandaag ‘zwaait ze uit’.

Na vijftien jaar bij Thomas Cook als travel consultant en product manager Long Haul Destinations, werd ze in april 2007 travel consultant voor de Odysseus Deluxe Travel Collection en Silverblue Deluxe Travel Collection. Toen de touroperator in januari 2012 de boeken neerlegde, stapte ze over naar Footprints. Daar was ze acht jaar brandmanager voor Footprints in Blue Water en sinds januari 2020 Senior Cruise Consultant voor Footprints Luxury Cruises.

“Na een lange, mooie, boeiende en met momenten héél spannende carrière, is het tijd om nog meer te gaan genieten van het leven: meer tijd doorbrengen met familie en vrienden, eindelijk mijn creatieve geest volledig uitleven in de kunstacademie, sporten, … en natuurlijk veel reizen! Na twaalf jaar slapen in luxueuze suites op cruiseschepen droom ik eigenlijk ook wel van een citytrip in een sfeervol boetiekhotel.”

Met de meesten in de reisindustrie heb ik héél lang samengewerkt en dat altijd op een professionele, hartelijke manier. We hebben veel gelachen, maar ook met momenten hard gevloekt in alle talen.  Daarom zijn jullie voor mij toch heel speciaal geworden! Jullie waren ‘mijn reisagenten’ en voor mijn collega’s ‘de fanclub van Chris’. Het is nu tijd om de Footprints-boetiek over te laten aan de jonge garde. Victor en zijn cruisemadammen Lynn en Manuelle hebben een heel goede briefing gehad van al mijn lopende dossiers. Jullie mogen gerust zijn, alle dossiers worden heel goed opgevolgd en afgewerkt.”

Klik hier voor meer nieuws