Oceania Cruises stelt reizen voor in de exotische Caraïben en Tahiti voor 2024 en later

Oceania Cruises, ‘s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruiserederij, biedt in 2024 en 2025 een boeiend aanbod van 100 afvaarten in de Caraïben en Tahiti. Haar kleine, luxueuze schepen bevaren minder bekende kustlijnen en laten reizigers boetiekhavens en afgelegen eilanden ontdekken. Hoogtepunten van het Caraïbische seizoen zijn Castries op St. Lucia, Puerto Limón in Costa Rica, het Gatun-meer in Panama, Colombia’s prachtige koloniale stad Cartagena en het exclusieve St. Barts. In Frans-Polynesië bezoekt de rederij onder meer het levendige Papeete, het paradijselijke eiland Nuku Hiva en Bora Bora, het meest romantische eiland ter wereld.

Deze selectie van zorgvuldig samengestelde reizen vanuit Miami, Cartagena, New York, Los Angeles, Bridgetown, Panama en Papeete aan boord van de Marina, Nautica, Sirena en Oceania Cruises’ nieuwe Vista zijn volgens de rederij ideaal voor reizigers die dromen van een verblijf in tropische archipels, koloniale steden willen verkennen en de relaxte eilandsfeer willen opsnuiven. De reizen variëren van zeven tot zestien dagen en varen naar iconische Caraïbische bestemmingen, waaronder Bridgetown, Cartagena, Gustavia, Puntarenas, San Juan en St. John’s. Veel van deze cruises bieden gedenkwaardige doortochten van het Panamakanaal. Ze verbinden aantrekkelijke Caraïbische bestemmingen met legendarische havens aan de Stille Oceaan, zoals Acapulco, Cabo San Lucas en Puerto Quetzal.

Met meer dan 60 aanloophavens nodigen de routes van Oceania Cruises reizigers uit om zalige ontsnappingen te ervaren op minder bereisde eilanden, waarbij de kleinere schepen van de cruisemaatschappij toegang hebben tot boetiekbestemmingen en jachthavens zoals Barbuda, Dominica en de Britse Maagdeneilanden in de Caraïben en Moorea, Raiatea en Rangiroa in Frans-Polynesië. Gasten krijgen toegang tot begeerde attracties zoals St. Lucia’s Pitons, Antigua’s verbluffende keuze uit 365 witte zandstranden, de blauwe geplaveide straten van Old San Juan en oude heilige ruïnes van Chacchoben en Kohunlich vanuit Costa Maya. Geniet van een reis bij daglicht door het Panamakanaal en bezoek enkele van de meest aanlokkelijke bestemmingen van Midden-Amerika.

Een reis met Oceania Cruises is de meest ontspannen manier om Frans-Polynesië te bezoeken. Van Tahiti en Bora Bora tot de azuurblauwe zeeën van Moorea lopen de schepen in de Stille Zuidzee enkele van de meest afgelegen en prachtige eilanden ter wereld aan. Met minder dan 700 gasten biedt Nautica een intieme ervaring voor reizigers om de regio te verkennen. Haar tiendaagse routes zijn ontworpen om het unieke karakter van dit juweel in de Stille Zuidzee te bieden. Hoogtepunten zijn onder meer de hoofdstad Papeete, het dromerige eiland Nuku Hiva, de adembenemende landschappen van Moorea, de lagune van Bora Bora of het unieke ecosysteem van Fakarava.

“Bij Oceania Cruises bieden we een uitgebreide collectie bestemmingsintensieve Caraïbische en Tahiti-routes, waardoor onze goed bereisde en nieuwsgierige gasten iets nieuws kunnen ontdekken over deze populaire maar nog steeds relatief ongerepte regio’s”, aldus Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “Ons zorgvuldig samengestelde, gevarieerde aanbod aan excursies, gecombineerd met de ontspannende huiselijke sfeer aan boord van onze boetiekschepen en The Finest Cuisine at Sea, bieden de perfecte keuze voor een luxevakantie.”

Oceania Cruises biedt reizigers ‘simply MORE’ dan ooit tevoren, met een gratis tegoed tot 1.600 USD per passagiershut voor excursies en een uitgebreid drankenpakket beschikbaar tijdens lunch en diner met tientallen vintage champagnes, premium wijnen en internationale bieren. Deze formule is geldig voor alle nieuwe reserveringen voor afvaarten die vertrekken op 1 oktober 2023 of later.

© foto’s Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws