Viva Cruises stelt acht retourcruises voor vanuit Antwerpen

Viva Cruises stelt in januari en februari 2024 maar liefst acht afvaarten van vier nachten voor die starten en eindigen in Antwerpen. Gasten kunnen cityhoppen vanuit de Scheldestad, de Parels van Nederland ontdekken of deelnemen aan een speciale Valentijnscruise.

Viva Cruises lanceerde afgelopen winter voor het eerst cruises in het dalseizoen. Deze winter voegt ze Antwerpen aan dit programma toe met acht afvaarten die starten en eindigen in de Scheldestad. De cruises werden begin dit jaar aangekondigd en meteen enthousiast onthaald door touroperators en reiskantoren.

De riviercruiserederij pakt begin 2024 uit met vier cityhopping-trips van vier nachten. Inschepen gebeurt op 31 januari, 8, 16 en 24 februari. Die bezoeken Nijmegen, Keulen, Düsseldorf en Dordrecht. Op 12 februari kan je in Antwerpen aan boord van de Viva Moments stappen voor een Valentijnscruise. Op deze vierdaagse vaar je tussen Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam en Arnhem. Wie meer wil zien van Lage Landen kan op 4, 12 en 20 februari 2024 inschepen voor een vierdaagse Parels van Nederland. Bovendien is het perfect mogelijk twee afvaarten aan elkaar te rijgen en zo acht nachten rond te toeren op de waterwegen in België, Nederland en Duitsland.

In de aanloophavens stelt Viva Cruises bovendien excursies voor zoals een rondleiding door het oude centrum van Düsseldorf of een tocht met een riksja door de oude steegjes van Keulen. In Amsterdam kan je inschrijven voor een rondvaart door de grachten, in Rotterdam de moderne architectuur verkennen en in Arnhem door de stad wandelen.

Viva Cruises stelt bij voldoende interesse optionele retour-bustransfers voor vanuit Oostende, Brugge (Loppem), Gent en Hasselt voor amper 60 euro per persoon. Voor dit busvervoer is telkens een minimum aantal personen vereist.

Viva Moments

De afvaarten vinden plaats aan boord van de Viva Moments, een riviercruiseschip uit 2018 voor 176 gasten en 48 bemanningsleden. Het beschikt over 88 hutten met balkonsuites met een grootte van 24 m², juniorsuites van 19 m² met een Frans balkon en standaardhutten van 16 m². Alle hutten zijn perfect uitgerust met flatscreen-tv, minibar, schoonheidsproducten van Rituals (of vergelijkbaar), haardroger, kluis, airconditioning, douche en toilet. Reizigers kunnen tijdens hun verblijf genieten van een lounge, een hoofdrestaurant met flexibele eettijden en vrije zitplaatskeuze en een bistro met klassieke gerechten voor het diner. Ontspannen kan in het fitnesscentrum, op het zonnedek (als het weer het toelaat) met bubbelbad en putting green en in de spa die diverse behandelingen voorstelt. De Viva Moments heeft ook fietsen mee die de gasten gratis kunnen gebruiken in de aanloophavens. Bekijk hier foto’s van de Viva Moments.

Alle afvaarten omvatten de kenmerkende Viva All-Inclusive met snacks, volpension, hoogwaardige alcoholische en non-alcoholische dranken, minibar, schoonheidsproducten, wifi  en fooien. Bij vertrek word je in de kajuit verwelkomd met een fles schuimwijn. Op elke cruise organiseert het schip tevens een High Tea met een selectie van zoete en hartige lekkernijen zoals scones, sandwiches, cupcakes, chocolade, macarons en exclusieve theesoorten.

Meer info in de reiskantoren en bij VIVA  Cruises op+32 (0)3 375 17 97.

© foto’s Viva Cruises

Klik hier voor meer nieuws