De Verhulstjes cruisen door de Noorse fjorden met MSC Euribia

Op 5 november start op de TV-zender Play 4 het vijfde seizoen van de uiterst populaire reality-reeks De Verhulstjes. In deze serie kunnen kijkers het reilen en zeilen volgen van Gert, Ellen, Marie en Viktor. Dat mag je trouwens dit seizoen vrij letterlijk nemen. De afleveringen werden namelijk ingeblikt aan boord van het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Euribia.

Tijdens een zevennachtencruise trekt de familie door Scandinavië. Het gaat vanuit Kiel in Duitsland naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan boord wordt er genoten van alle voorzieningen (restaurants, bars/lounges, MSC Aurea Spa, MSC Yacht Club, sportfaciliteiten enz.) die het schip te bieden heeft. Wie de avonturen van het viertal niet wil missen, geven we afspraak op Play 4 of op de app van GoPlay.

Wat het allemaal nog specialer maakt is dat de MSC Euribia vanaf nu tot eind april 2024 wekelijks in Zeebrugge en Rotterdam zal te bewonderen zijn. Het schip vaart momenteel de populaire ‘Parels van het Noorden’-route: een weekcruise met vertrek in Zeebrugge waarna het cruiseschip vervolgens richting Le Havre gaat, daarna naar Southampton, Hamburg en via Rotterdam opnieuw naar Zeebrugge.

MSC Euribia, die in één oogopslag te herkennen is door het unieke en iconische kunstwerk van artiest Alex Flämig op de romp van het schip, werd begin juni gedoopt in Kopenhagen als het meest energie-efficiënte grote cruiseschip dat ooit werd gebouwd.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises, licht verder toe: “In de eerste plaats wens ik touroperator Sunweb te bedanken voor deze mooie samenwerking waarbij we onze beide producten en diensten in beeld hebben kunnen brengen. Verder ben ik zeer enthousiast: ons nieuwste schip MSC Euribia zorgt al maanden voor de nodige buzz en is daarmee de perfecte keuze voor het nieuwe seizoen van De Verhulstjes. We zijn heel trots dat ons modernste en meest geavanceerde schip wekelijks in België en Nederland zal aanmeren!”.

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes start vanaf 5 november op Play 4 en GoPlay.

© foto’s MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws