Silversea onthult details over nieuwe wellnessconcept op Silver Dawn

Silversea heeft Otium, haar nieuwe wellnessconcept toegelicht aan boord van de Silver Dawn die op 1 april in de vaart komt. Geworteld in de filosofie en tradities van de oude Romeinse levensstijl, moedigt Otium evenwichtige ontspanning, verwennerij en plezier aan door een tapijt van ongekend comfort rond de gasten te weven.

Barbara Muckermann, Silversea’s Chief Commercial Officer: “Met Otium zullen onze gasten nog meer genieten van Silversea’s niveau van comfort, als onderdeel van een innovatie in wellness op zee. De vernieuwde spa op Silver Dawn is zorgvuldig ontworpen met Otium in gedachten en biedt gasten ongekend comfort. De inrichting gebeurt met Romeins geïnspireerde kunstwerken, elegant meubilair en een samengesteld Otium-behandelingsmenu.”

De holistische reis begint met heerlijke bad-, balkon- en slaapervaringen in enkele van de ruimste suites aan zee. De butlers van Silversea zullen de ervaringen afstemmen op de passagiers met een keuze aan geuren, terwijl een verrukkelijk menu met comfortvoedsel, bestaande uit gastronomische hapjes en verfrissende plengoffers, gasten unieke momenten van plezier bieden. Gasten kunnen zich op hun gemak voelen in een zachte Otium-badjas en slippers voordat ze naar de Otium Spa gaan. In de spa en het kapsalon genieten ze van een aanbod van mediterraans geïnspireerde behandelingen en onvergetelijke hydrothermische ervaringen.

De spa op de Silver Dawn is 36 m² groter dan die van haar zusterschip Silver Muse en beslaat meer dan 790 m² op dek zes. Ze omvat een geoptimaliseerde lay-out voor een meer naadloze wellness-reis, verbeterd met culinaire hoogstandjes, sfeerverlichting en samengestelde afspeellijsten, een aangepast schoonheidssalon, fitnesscentrum, kapsalon en een ontspanningsruimte in de openlucht van 219 m². Centraal staat een ruime ontspanningsruimte die elegant is gedecoreerd met op Romeins geïnspireerde kunstwerken en een oneindige waterpartij. Uitnodigende behandelkamers, een grote sauna en een stoombad versterken het aanbod.

Otium wellness-menu

In de Otium Spa kunnen Silversea’s gasten genieten van op maat gemaakte behandelingen van een samengesteld wellnessmenu – geïnspireerd op mediterrane wellnessrituelen en oude Romeinse baden – met een hedonistische selectie van Otium kenmerkende ervaringen voor een verbeterde wellness-reis. Behandelingen omvatten natuurlijke en duurzame producten, waaronder exclusieve Otium signatuur-producten. De passagiers kunnen hun favoriete geur selecteren voor de lichaamsbehandeling, hun voorkeur te kennen geven voor drie lichaamsoliën en bodyscrub voor de daaropvolgende thermische ervaringen. Behalve gezichtsbehandelingen, cosmetische behandelingen in de medi-spa en acupunctuur, bevat het nieuwe menu kenmerkende Otium-ervaringen.

Daarnaast introduceert Otium een ​​reeks diensten in het schoonheids- en kapsalon, ontworpen om gasten van kop tot teen te verwennen. Deze omvatten op maat gemaakte Otium-haarrituelen, kenmerkende manicure- en pedicure-ervaringen, evenals de ultieme verzorging voor heren. 

© renderings Silversea Cruises

Lees ook:

Seabourn verkent deze zomer Alaska en Canada.

Rivages du Monde hervat dit weekend haar cruises op de Douro.

Klik hier voor meer nieuws